FAQ

Wanneer kan ik me inschrijven voor de toertocht?
Inschrijven is nog mogelijk tot en met 8 augustus 2021.

Wanneer vindt de Ronde van Arnhem 2021 plaats?
De achtste editie van de toertocht vindt plaats op zondag 15 augustus 2021.

Hoe gaat de organisatie om met terugbetaling indien de toertocht niet door kan gaan door Corona-beperkingen?
De toertocht wordt georganiseerd onder de dan geldende regels. Het is verplicht om als deelnemer alle Covid-19 gerelateerde maatregelen te volgen, die op dat moment van toepassing zijn. Wanneer het evenement helaas niet door kan gaan, zullen we zorgen voor een volledige terugbetaling van het inschrijfgeld.

Ik heb me ingeschreven voor de 81/119/152 km. Ik wil graag een andere afstand rijden, kan ik dit aanpassen?
Dat kan zeker! Stuur een mail naar toertocht@mantel.com met je naam en postcode. Laat in de mail weten welke afstand en starttijd je wilt hebben, dan passen we dit voor je aan. Wijzigingen kun je doorsturen tot en met 31 juli 2021.

Ik heb me ingeschreven voor de toertocht maar ben verhinderd. Kan ik mijn inschrijfgeld terug krijgen?
Je inschrijving is geregistreerd op naam. Afmelden kan, maar er wordt geen inschrijfgeld (en aankoopbedragen van bv. het toertochtshirt) retour gestort. Het is daarom het slimst om je inschrijfbewijs door te verkopen aan een fietsvriend of iemand anders. Deze kun je bijvoorbeeld op de Facebook-eventpagina aanbieden. Heb je je inschrijving doorverkocht? Dan kun je een bericht sturen naar toertocht@mantel.com om de adresgegevens te laten wijzigen.

We willen met een groep gaan fietsen. Kunnen we ons als groep in één keer inschrijven?
Jazeker, dat kan! Alle startbewijzen worden dan in de week voorafgaand aan de toertocht op het adres van de hoofdinschrijver bezorgd.

Ik woon in België/Duitsland en wil graag meefietsen. Hoe kan ik me inschrijven?
Leuk dat je mee wilt doen met de Ronde van Arnhem. Inschrijven kan gewoon via het reguliere (Nederlandstalige) inschrijfformulier, hier heb je de mogelijkheid om je land in te vullen.

Ik vind nergens de gps-routes, hoe kan ik die ontvangen?
De Ronde van Arnhem is een uitgepijlde toertocht; een gpx-file heb je dus niet nodig om de route te navigeren. Natuurlijk is het fijn als back-up, daarom delen we deze per mail in de week voor de toertocht met de ingeschreven deelnemers. De gpx-files worden niet als download op rondevanarnhem.nl geplaatst.

Ik heb mijn startpakket nog niet ontvangen. Wanneer kan ik deze verwachten?
Het startpakket ontvang je een week voor de toertocht. Heb je op 12 augustus 2021 nog niets ontvangen? Stuur een mail naar toertocht@mantel.com. We zorgen natuurlijk voor een gepaste oplossing.

Ik heb geen bevestiging gehad dat ik ben ingeschreven voor de toertocht, wat moet ik doen?
Je ontvangt een  inschrijfbevestiging van info@ntfu.nl – bij deze email zit een pdf als bijlage met daarin de bevestiging van je afstand, starttijd, betaald bedrag en eventuele bijbestellingen (donatie Natuurmonumenten / Ronde van Arnhem toertochtshirt). Geen mail ontvangen? Stuur dan een mail naar toertocht@mantel.com met je NAW gegevens. Dan kunnen we controleren of de inschrijving goed is aangekomen.

Ik heb via het inschrijfformulier een vrijwillige donatie gedaan aan Natuurmonumenten. Wanneer ontvang ik het routeboekje als cadeau?
Namens Natuurmonumenten: bedankt voor je donatie. Vanaf september 2021 ontvang je automatisch het cadeau thuisgestuurd. Deze ontvang je overigens niet in je Ronde van Arnhem startpakket.

Waar vind ik kortingscodes?
Als je geen persoonlijke kortingscode ontvangen hebt, is het niet mogelijk om een kortingscode in te vullen.