FAQ

Wanneer kan ik me inschrijven voor de toertocht?
Op vrijdag 1 december 2017 opent de inschrijving voor de Ronde van Arnhem 2018. Tot 1 februari 2018 is er een mogelijkheid om te profiteren van de Early bird korting. De inschrijving loopt tot en met 21 maart 2018.

Wanneer vindt de Ronde van Arnhem plaats?
De toertocht is dit jaar op zondag 8 april.

Ik heb me ingeschreven voor de 85/120/150 km. Ik wil graag een andere afstand rijden, kan ik dit aanpassen?
Dat kan zeker! Stuur een mail naar toertocht@mantel.com met je naam en postcode. Laat in de mail weten welke afstand en starttijd je wilt hebben, dan passen we dit voor je aan. Wijzigingen kun je doorsturen tot 21 maart.

Ik heb me ingeschreven voor de toertocht maar ben verhinderd. Kan ik mijn inschrijfgeld terug krijgen?
Afmelden voor de toertocht kan tot 20 maart. Maak een account aan op mantel.com en stuur een mail naar toertocht@mantel.com. Zet in je mail je NAW gegevens en je IBAN-rekeningnummer. We zorgen ervoor dat je geld terug wordt gestort op je rekening.

We willen met een groep gaan fietsen. Kunnen we ons als groep in één keer inschrijven?
Nee, dat helaas is niet mogelijk. Eenieder dient zich als individu in te schrijven.

Ik woon in België/Duitsland en wil graag meefietsen. Hoe kan ik me inschrijven?
Leuk dat je mee wilt doen met de Ronde van Arnhem. Stuur je NAW-gegevens, geboortedatum en e-mailadres naar toertocht@mantel.com . Laat ons ook even weten welke afstand je wilt fietsen. Je ontvangt dan van ons een bevestiging van je inschrijving. Het startpakket leggen we voor je klaar bij de start. Daar kun je ook je inschrijfgeld betalen.

Ik heb mijn startpakket nog niet ontvangen. Wanneer kan ik deze verwachten?
Het startpakket ontvang je een week voor de toertocht. Heb je op 4 april 2018 nog niets ontvangen? Stuur een mail naar toertocht@mantel.com. We zorgen natuurlijk voor een gepaste oplossing.

Ik heb geen bevestiging gehad dat ik ben ingeschreven voor de toertocht, wat moet ik doen?
Je kan je inschrijving zelf controleren via deze link. Vind je je gegevens daar niet terug? Stuur dan een mail naar toertocht@mantel.com met je NAW gegevens. Dan kunnen we controleren of de inschrijving goed is aangekomen.

Ik heb via het inschrijfformulier een vrijwillige donatie gedaan aan Natuurmonumenten. Wanneer ontvang ik het routeboekje als cadeau?
Namens Natuurmonumenten: bedankt voor je donatie. Vanaf april 2018 ontvang je automatisch het cadeau thuisgestuurd. Deze ontvang je overigens niet in je Ronde van Arnhem startpakket.

Waar vind ik kortingscodes?
Als je geen persoonlijke kortingscode ontvangen hebt, is het niet mogelijk om een kortingscode in te vullen.