Fiets De Ronde van Arnhem VIRTUEEL

In navolging van de virtuele Amstel Gold Race en Ronde van Vlaanderen organiseren we in samenwerking met de NTFU: De Ronde van Arnhem virtueel.

Hoe meedoen?

Om de toertocht virtueel te kunnen fietsen het je een smart-fietstrainer nodig. Vervolgens kun je via het virtuele fietsplatform Bkool meedoen. Daarop registreer je je voor de eerste maand gratis. Meer weten of Bkool? Lees meer.

Op Bkool vind je De Ronde van Arnhem als ‘route‘. Dit zijn niet de originele 90, 125 en 158 kilometers, maar we hebben een mooie ronde van een kleine 40 kilometer gemaakt met daarin ruim 450 hoogtemeters!

Fietssport League

Van 20 mei tot en met 18 juni organiseren Bkool en NTFU de Fietssport League: vijf toertochten (waaronder De Ronde van Arnhem) met ieder met een eigen karakter. De tochten variëren van 28 tot 39 km. Onderweg tackle je mooie klimmen zoals de Holterberg, Posbank, Cauberg en La Redoute én raas je over Drentse gravelwegen. Ervaar het écht als toertocht en fiets samen met andere deelnemers op dezelfde dag. Óf kies ervoor de tocht tot vijf dagen na het evenement zelf te volbrengen*.

  • Sallands Mooiste, 20 mei
  • Roodtoer Strade Bianche, 26 mei
  • LBL Ardennen Classic, 31 mei
  • Hago Limburgs Mooiste, 6 juni
  • De Ronde van Arnhem, 13 juni

*De routes blijven in Bkool beschikbaar, dus je kunt ze ook geheel op je eigen moment virtueel rijden.

Fiets mee en win

Voltooi je binnen een maand alle vijf de toertochten? Dan maak je kasn op één van de vijf Fietssport tenues.

Fiets De Ronde van Arnhem VIRTUEEL

Inschrijven