Foto’s en uitslag De Ronde van Arnhem 2019

Wij hebben genoten van De Ronde van Arnhem, en we hopen jij ook! Je bent één van de 4.500 deelnemers die de koude ochtend heeft getrotseerd.

Uitslag Natuurmonumenten Klimtijdrit

Benieuwd naar je prestatie op de klimtijdrit? Bekijk hier je uitslag, inclusief klimvideo.
Erik Franssen was de snelste man, met een gemiddelde van boven de 30 km/u. En Marlies van der Lugt de snelste dame met bijna 25 km/u gemiddeld. Chapeau!

Je hebt tijdens De Ronde van Arnhem kunnen genieten van het natuurschoon van de Veluwezoom. Vele deelnemers hebben een vrijwillige bijdrage gedaan aan Natuurmonumenten en daarmee komt de totale donatie op €1.635. Fantastisch! Dankzij je donatie help je de natuur te beschermen. Als dank voor je steun ontvang je een fietsrouteboekje.

Loterij

Onder alle deelnemers van De Ronde van Arnhem verloten we namens onze partners prijzen. Om kans te maken hoef je niets te doen:

Foto’s

De foto’s van het evenement vind je in dit Facebook-album.
Op de klimtijdrit ben je ook gefotografeerd! Deze foto kun je gratis downloaden. Zoek op je stuurbordnummer of naam en download je foto (zonder watermerk).

Tot ziens in 2020!

Volgend jaar is er weer een nieuwe editie van De Ronde van Arnhem en deze zal wederom op Sportcentrum Papendal starten en finishen. We hebben ervaren dat de uitstroom van auto’s vanaf het parkeerterrein niet goed verliep en we kunnen je ervan verzekeren dat dit in 2020 beter gaat verlopen.

Foto’s en uitslag De Ronde van Arnhem 2019

Inschrijven